ponedjeljak - petak 08–16

softprint-3-0-4
softprint-3-0-1
softprint-3-0-3

 Colorprint - PVC materijal za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima. Za 100% poliester, 100% pamuk te poli-pamučne mješavine.

Colorprint Extra - PVC materijal za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima, primjeren za "teške" tekstilne proizvode kao što su najlon, koža, haljine od lagane silikonske obrade (sportske torbe, kišobrani, trenirke itd.).

Colorprint New M - PVC materijal za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima. Unatoč tome što je vrlo tanak, materijal dobro pokriva na tamnim tkaninama.

Colorprint PU - novi poliuretanski materijal, vrlo tanak i lagan. Specijalno namijenjen za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima. Pogodan za pamuk, poliester, poli-pamučne mješavine i elastan.
Dostupan u mat ili sjaj verziji.

Colorprint PU Extra SP - PVC materijal za print i cut na solventnim, ecosolventnim i latex printerima. Zahvaljujući inovativnom ljepilu, ovaj PU film pogodan je za primjenu na bilo kojoj vrsti "teških" tkanina, od sportskih kaputa, šuškavaca, torbi, kišobrana ili čak proizvoda od kože. Dostupan u mat ili sjaj verziji.

Crystal - novi PU prozirni materijal posebno razvijen za solvent i ecosolvent printere. Temelji tinte - sustavi za ispis i rezanje. Dostupno u mat i sjaj verziji.

Digital Perfor - PVC perforirani materijal sa poliesterskom podlogom, za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima. Materijal ima kružne perforacije.

Hi-5 Print - PVC materijal za print i cut na solventnim, ecosolventnim i latex printerima sa poliesterskom podlogom. U slučaju da želite ubrzati vašu proizvodnju, isprobajte novu generaciju materijala Hi-5 za print! Prilagodite svoju majicu za koju vam neće trebati više od 5 sekundi. Dostupan u mat ili sjaj verziji.

JetFlock Solvent - poliesterski materijal, posebno formuliran za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima. Ima visoku pokrivnu snagu, sjajnu reprodukciju boja i jednostavan je za rukovanje. Papirnata podloga.

Softprint 3.0 - PU materijal za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima, izuzetno tanak i lagan, namijenjen je za bijele i svijetle materijale. Ne zahtijeva aplikaciju transfera, nevjerojatno je rastezljiv i mekan na dodir, pogodan za velike aplikacije na tekstil.

Softprint Color - PU materijal za print i cut na solventnim i ecosolventnim printerima. Unatoč tome što je vrlo tanak, materijal daje visoku pokrivnu snagu na tamnim tkaninama. Dostupan u mat ili sjaj verziji.

Sublithin Matt LT - PU materijal za print i cut na solventnim, ecosolventnim i latex printerima s poliesterskim podlogom. Posebno zamišljen za prijenos na niskim temperaturama na tekstilima od poliestera obojenim sublimacijskim tintama. Posebna struktura i obrada materijala stvaraju prepreku bojama, sprečavaju učinak "migracije" i održavaju tako nepromijenjenu izvornu boju.

 

Termo preše

TS ONE - profesionalna ručna preša za termo apliciranje termo folija na textil. TS ONE je model preše za jednostavno rukovanje, jedinstvenog i patentiranog dizajna koji vam omogućava jednostavan i pouzdan pristup bilo kojoj tkanini s našim prijenosnim materijalima.
Bočni pomak gornje ploče i veliki radni prostor između nosive konstrukcije i ploča omogućuju brzu i siguran rad.
Preša ima digitalni zaslon koji pokazuje temperaturu i zvučni alarm koji upozorava korisnika na kraj vremena prijenosa.
Pritisak se može podesiti ručno.
Na prešu se mogu staviti nastavci za kape, kišobrane i tenisice.
Karakteristike: digitalni display, akustični timer, gornja ploča preše se pomiče u svim smjerovima, radna površina je 38x50 cm, podesivi pritisak, težina 46 kg.

ModelloH-1
tsone
piastracapp

 

TS BASEosnovni model termo preše za apliciranje termo folija na textil. Stabilna, svestrana, lagana, ali i otporna i jednostavna za upotrebu. Pritisak se podešava ručno, vrijeme i temperatura podešavaju se elektronski.

Karakteristike: digitalni display, timer, radna površina je 38x38 cm, podesivi pritisak, težina 30 kg.

TS-Base-4
TS-Base-3
TS-Base-2

Kamen-inzenjering.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Daljnom pretragom naših stranica, slažate se sa uvjetima korištenja kolačića (cookies).